Ingeniørgruppen Midtjylland (IGM)

​Ingeniørgruppen Midtjylland er din pålidelige kilde til ingeniørmæssige ekspertise i hjertet af Jylland. Har du brug for ingeniørrådgivning på dit byggeprojekt, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder omfattende rådgivning inden for anlæg, byggeri og energi.

Ring til os på tlf.: 97 53 56 33 for at drøfte dit næste byggeprojekt. Vores medarbejdere er eksperter i en bred vifte af bygningsingeniør discipliner.

Med en omfattende portefølje og lang erfaring, er vi din foretrukne partner. Som medlem af FRI (Foreningen af Rådgivende ingeniører​) forpligter vi os til at opretholde højeste standarder, hvilket afspejler vores kvalitet i måden vi arbejder på.

Se referencer

​Vision

​Vi vil være den rådgivende ingeniørvirksomhed der tilfører stor værdi til både kunder og medarbejdere, fordi vi lægger en ære i at gøre arbejdet og opføre os ordentligt.

Mission

​Som rådgivende ingeniører sikrer vi processen fra ide til realisering. Det gør vi i kraft af vores høje faglige kompetencer og store erfaring. Vi er garanter for god kvalitet og vi holder det vi lover​.

Værdier

​Nærværende

Uvildige

Kompetente

Ærlige

Ansvarlige

Bæredygtigt byggeri - ja tak

Livscyklusvurdering

​Fra 1. januar 2023 gælder nye krav vedrørende bygningers klimatryk. Krav som blandt andet betyder, at klimapåvirkninger fra nybyggeri skal dokumenteres med en klimaberegning, også kaldet en livscyklusvurdering (LCA).

Vi har naturligvis sikret os, at vores rådgivning indfrier de nye krav. Med en LCA beregning giver vi dig overblikket over, hvilke bygningsdele der medfører den største klimabelastning. Beregningen er derfor et godt beslutningsværktøj i forhold til at reducere byggeriets klimabelastning. 

Læs mere her  >

Få et uforpligtende tilbud af en rådgivende ingeniør

​Hvad koster en ingeniør? Vores priser afhænger af opgavens omfang og varighed.
​Kontakt os for at få mere information og for at få en snak med en ingeniør om vores ydelser og om dine behov.
​Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på at få hjælp og rådgivning af en bygningsingeniør.

Kontaktoplysninger

IGV - ​Ingeniørgruppen Vestjylland ApS

Bredgade 68
​6940 Lem

Tlf.: 97 34 30 30

CVR: 27 25 55 31​

IGM - Ingeniørgruppen Midtjylland ApS

Bredgade 68

6940 Lem

Tlf.: 97 53 56 33

CVR: 28 11 92 91​

​IGØ – Ingeniørgruppen Østjylland ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

Tlf.: 75 36 38 88

CVR: 43 48 43 97​

Mail: info@ingeniorgruppen.dk

linkedin  facebookjpg​​

Vi er medlem af

fri