Vi udfører​

Konstruktion

​​Projektering & beregning

Har du behov for projektering og statiske beregninger af en konstruktion? Så lad os hjælpe dig med byggeriet. Hos Ingeniørgruppen Vestjylland, Ingeniørgruppen Midtjylland og Ingeniørgruppen Østjylland har vi speciale i professionel rådgivning inden for anlæg og byggeri.

Vores ingeniører har stor erfaring og bred ekspertise med projektering, beregning og byggestyring, og vi er gerne med hele vejen fra start til slut. Vi hjælper private og erhverv i Danmark.

​​​​

Vi anvender de bedste softwareprogrammer til projektering og beregning. Vi anvender for eksempel Finite-element (FEM) til beregningerne, mens beskrivelserne bliver udført på baggrund af bips. Selve tegningerne laves i AutoCAD og Revit og energiberegningerne bliver lavet med Bsim. Vi anvender i samarbejde med partnere droner i opmålingsopgaver. Vi har måleudstyr for betonundersøgelser og udstyr til termisk fotografering.

​Kontakt os gerne for at høre mere om vores priser for de forskellige ydelser eller for det samlede projekt. Vi  starter altid med en afklarende snak om dine behov og krav. Herefter kan vi beregne et uforpligtende tilbud for opgaven.

Byggeledelse og tilsyn

​​​Skal du have foretaget et tilsyn af byggeri? Vi er klar til at hjælpe.

Vi har en bred viden og en lang erfaring med at sikre kvalitet, kontinuitet og økonomi i forbindelse med byggeledelse og tilsyn.

Vi tilbyder teknisk rådgivning, laver projektering og varetager byggeledelse for private, erhverv og offentlige myndigheder. Især for kunder indenfor bygge- og anlægsbranchen. Det kan være ledelse af det samlede projekt, fagtilsyn eller fasetilsyn.

Drift og vedligehold

Overblik giver tryghed. Med en drifts- og vedligeholdelsesplan opnår du overblik over ejendommens udgiftsbehov og -krav. Og en professionel ajourført drifts- og vedligeholdelsesplan er med til at forlænge levetiden på ejendommens bygningsdele.

Vi udfører drifts- og vedligeholdelsesplaner for både andels- og ejerforeninger, kontor- og erhvervsejendomme, private boliger og private udlejere.

Vores drifts- og vedligeholdelsesplan giver dig:​

  • En generel konklusion af bygningens tilstand
  • Plan i skematisk form dækkende en periode på de kommende 10 år
  • Omkostningsberegning og forslag til budgetlægning for fremtidig vedligehold
  • Beskrivelse af bygningsdeles forventede levetid inkl. forventet udgift til istandsættelse.

Kontakt Egon på 54 34 46 83 eller efj@ingeniorgruppen.dk for en uforpligtende snak.  Egon har mere end 20 års erfaring med udarbejdelse af drifts- og vedligeholdelsesplaner.​

Energi & El

​Få rådgivning om energioptimering

​​Et energimærke synliggør energiforbruget i bygningen og giver et overblik og overordnet beskrivelse af muligheder for at spare på energien.

Vi udfører også energirammeberegninger til alle typer af bygninger, samt varmetabsberegninger og dagslysberegninger. Ligesom vi laver beregninger på indeklimasimuleringer med BSim i henhold til at optimere bygningens indeklima.

EL

Vi udfører eftersyn på alle el- og brandtekniske installationer og energioptimering på elektriske anlæg.

VVS & ventilation

​Vi rådgiver på både projektering af VVS-installationer, renovering og optimering af eksisterende installation og anlæg indenfor:

  • Vand og afløb
  • Varme og køl
  • Ventilation

Få et uforpligtende tilbud af en rådgivende ingeniør

​Hvad koster en ingeniør? Vores priser afhænger af opgavens omfang og varighed.
​Kontakt os for at få mere information og for at få en snak med en ingeniør om vores ydelser og om dine behov.
​Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på at få hjælp og rådgivning af en bygningsingeniør.

Kontaktoplysninger

IGV - ​Ingeniørgruppen Vestjylland ApS

Bredgade 68
​6940 Lem

Tlf.: 97 34 30 30

CVR: 27 25 55 31​

IGM - Ingeniørgruppen Midtjylland ApS

Bredgade 68

6940 Lem

Tlf.: 97 53 56 33

CVR: 28 11 92 91​

​IGØ – Ingeniørgruppen Østjylland ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

Tlf.: 75 36 38 88

CVR: 43 48 43 97​

Mail: info@ingeniorgruppen.dk

linkedin  facebookjpg​​

Vi er medlem af

fri