Ingeniørgruppen Østjylland (IGØ)

Mød Ingeniørgruppen Østjylland – din ekspert i bygningsingeniørprojekter beliggende i Østjylland. Du finder os centralt i trekantsområdet på Haderslevvej 36, 6000 Kolding. Kontakt os på tlf.: 75 36 38 88 for at få en skræddersyet løsning til dit byggeprojekt.

Vores team består af specialiserede medarbejdere med dybdegående kompetencer indenfor projektering og beregninger af konstruktioner samt rådgivning på projektering af VVS installationer og optimering af eksisterende anlæg. Vi har et tæt samarbejde med vores søsterkontorer Ingeniørgruppen Vestjylland og Ingeniørgruppen Midtjylland.

Se referencer

​Vision

​Vi vil være den rådgivende ingeniørvirksomhed der tilfører stor værdi til både kunder og medarbejdere, fordi vi lægger en ære i at gøre arbejdet og opføre os ordentligt.

Mission

​Som rådgivende ingeniører sikrer vi processen fra ide til realisering. Det gør vi i kraft af vores høje faglige kompetencer og store erfaring. Vi er garanter for god kvalitet og vi holder det vi lover​.

Værdier

​Nærværende

Uvildige

Kompetente

Ærlige

Ansvarlige

Bæredygtigt byggeri - ja tak

Livscyklusvurdering

​Fra 1. januar 2023 gælder nye krav vedrørende bygningers klimatryk. Krav som blandt andet betyder, at klimapåvirkninger fra nybyggeri skal dokumenteres med en klimaberegning, også kaldet en livscyklusvurdering (LCA).

Vi har naturligvis sikret os, at vores rådgivning indfrier de nye krav. Med en LCA beregning giver vi dig overblikket over, hvilke bygningsdele der medfører den største klimabelastning. Beregningen er derfor et godt beslutningsværktøj i forhold til at reducere byggeriets klimabelastning. 

Læs mere her  >

Få et uforpligtende tilbud af en rådgivende ingeniør

​Hvad koster en ingeniør? Vores priser afhænger af opgavens omfang og varighed.
​Kontakt os for at få mere information og for at få en snak med en ingeniør om vores ydelser og om dine behov.
​Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på at få hjælp og rådgivning af en bygningsingeniør.

Kontaktoplysninger

IGV - ​Ingeniørgruppen Vestjylland ApS

Bredgade 68
​6940 Lem

Tlf.: 97 34 30 30

CVR: 27 25 55 31​

IGM - Ingeniørgruppen Midtjylland ApS

Bredgade 68

6940 Lem

Tlf.: 97 53 56 33

CVR: 28 11 92 91​

​IGØ – Ingeniørgruppen Østjylland ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

Tlf.: 75 36 38 88

CVR: 43 48 43 97​

Mail: info@ingeniorgruppen.dk

linkedin  facebookjpg​​

Vi er medlem af

fri