Bred ekspertise​ check

Stor erfaring​ check

Professionel rådgivning​ check

Jobs

Ledige stillinger

Her på siden vil du finde ledige stillinger, som kan være på kontoret i Lem (Ingeniørgruppen Vestjylland) eller i Skive (Ingeniørgruppen Midtjylland)

VVS-tekniker

Ingeniørgruppen Vestjylland med kontor i Lem og i Skive søger en VVS-tekniker med projekteringserfaring. Både seniorer og VVS-teknikere med kortere relevant erfaring opfordres til at søge.

Sammen med virksomhedens ledelse og øvrige kollegaer, bliver du en vigtig medspiller i virksomhedens fortsatte udvikling. Som VVS-tekniker vil du i samarbejde med virksomhedens VVS- og ventilationsingeniør blive involveret i alle projektets faser fra skitse til drift.

Kvalifikationer og kompetencer

  • Du er uddannet VVS-tekniker og har erfaring med projektering.
  • Du behersker AutoCAD og gerne med kendskab til Revit.
  • For at opnå succes i jobbet er det vigtigt, at du har en høj faglig profil, og har en personlighed, der tilgodeser en udpræget holdånd, hvor fælles mål er i fokus.

Løn forhandles efter kvalifikationer.

Ansøgningsfristen er den 26. marts 2021, men vi indkalder løbende til samtaler, så vent ikke med at sende din ansøgning.

Vi glæder os til at høre nærmere fra dig - ansøgning med bilag på mail til odk@ingeniorgruppen.dk.

Uopfordret ansøgning

Der er rivende udvikling i byggebranchen. Antal af arbejdsopgaver vokser. Derfor søger vi altid dygtige og engagerede medarbejdere. Er du bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller har du en anden relevant uddannelse indenfor rådgivning i byggebranchen? Har du lyst til at bidrage med dine kompetencer og indgår i et fagligt team? Så send os en uopfordret ansøgning sammen med dit CV til tl@ingeniorgruppen.dk. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 97 34 30 30.

Ingeniørgruppen Vestjylland ApS

Bredgade 68

6940 Lem St.​

​​

CVR: 27255531​

Telefon: 97 34 30 30

E-mail: info@ingeniorgruppen.dk

Ingeniørgruppen Midtjylland ApS

Ågade 16, 2. sal

7800 Skive​

CVR: 28119291

​Telefon: 9​7 53 56 33

E-mail: info@ingeniorgruppen.dk