Ingeniørgruppen Østjylland inviterer til reception

Den 1. november flyttede et nyt ingeniørselskab, IGØ-Ingeniørgruppen Østjylland, ind i Mercurhuset i Kolding. Selskabet ejes af IGV-Ingeniørgruppen Vestjylland, som foruden IGØ-Ingeniørgruppen Østjylland også ejer IGM-Ingeniørgruppen Midtjylland i Skive.

-​ Etableringen af IGØ-Ingeniørgruppen Østjylland er et led i et generationsskifte i det tidligere ingeniørfirma Gregersen og Olsson, som har haft kontorer i både Kolding og i Vejen, fortæller direktør Ole Dammark Knudsen. – Erling Hansen og Frits Ejdrup fra det tidligere selskab fortsætter i IGØ-Ingeniørgruppen Østjylland som henholdsvis kontorleder og bygningsingeniør.

Erling vender tilbage til Kolding

Tidligere indehaver af Gregersen og Olsson, Erling Hansen, er efter en del år i Vejen fulgt med til Kolding.

-​ Vi har glædet os til at komme tilbage til Kolding, som ligger med en perfekt radius i forhold til vores kundeportefølje og hvor vi har et stort netværk. Nu er vi en del af et større selskab, hvor vi kan samarbejde på tværs af de 3 selskaber og sætte det bedste hold til hver opgave, fortæller Erling Hansen.

Fokus på bæredygtighed og energirenovering

Den samlede ingeniørgruppe med de tre jyske afdelinger har nu 30 medarbejdere, som udover de klassiske ingeniøropgaver indenfor bygge- og anlæg samt installationer også tilbyder udarbejdelse af drift- og vedligeholdelsesplaner med fokus på energioptimering af store og mellemstore bygningsmasser. Et område, der i en tid med stigende energipriser, er særdeles relevant.

-​ Vi mærker en stigende interesse for bæredygtighed og energirenovering. Det er områder der har et stort fokus hos os, og vi er klar til at hjælpe kunderne med det nye bygningsreglement, hvor bæredygtighed spiller en central rolle, fortæller ingeniør og partner Thomas Lausen.

Direktøren understreger, at grundstenen for alle 3 selskaber til stadighed er at levere en god kvalitet til en fornuftig pris og altid med kunden i centrum.

-​ Vi har nu en god størrelse, som gør, at vi kan være endnu mere fleksible over for kunderne, men vi er stadig ikke større, end at kunden ved, hvem de får i telefonen. Den personlige kontakt er meget vigtig for os, fortæller direktør Ole Dammark Knudsen.

Uformel reception

Etableringen af IGØ-Ingeniørgruppen Østjylland markeres ved en uformel reception med lidt godt til ganen og halsen i Mercurhuset på Haderslevvej 36 i Kolding fredag den 2. december fra kl. 14-17. 

​Alle kunder, samarbejdspartnere og venner af huset er velkommen. 

Af hensyn til forplejning er tilmelding nødvendig. Send os din tilmelding via nedenstående formular senest d. 30. november.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud af en rådgivende ingeniør

​Hvad koster en ingeniør? Vores priser afhænger af opgavens omfang og varighed.
​Kontakt os for at få mere information og for at få en snak med en ingeniør om vores ydelser og om dine behov.
​Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på at få hjælp og rådgivning af en bygningsingeniør.

Kontaktoplysninger

IGV - ​Ingeniørgruppen Vestjylland ApS

Bredgade 68,
​6940 Lem

Tlf.: 97 34 30 30

CVR: 27255531​

IGM - Ingeniørgruppen Midtjylland ApS

Ågade 16, 2.,

7800 Skive

Tlf.: 97 53 56 33

CVR: 28119291​

​IGØ – Ingeniørgruppen Østjylland ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

Tlf.: 75 36 38 88

CVR: 43 48 43 97​

Mail: info@ingeniorgruppen.dk

linkedin  facebookjpg​​

Vi er medlem af

fri