Bred ekspertise​ check

Stor erfaring​ check

Professionel rådgivning​ check

BSim til indeklimasimulering i bygninger

Vil du høre mere om BSim til indeklimasimulering i bygninger? Hos IGV og IGM har vi specialiseret os i at lave beregninger på indeklimasimuleringer, som vi leverer til kunder i bl.a. Herning, Viborg og Holstebro samt i resten af Danmark.

Beregning med BSim fra Teknologisk Institut

Vores energikonsulenter udfører beregninger på indeklimasimuleringer vha. komplekse programmer. Vi var blandt de første virksomheder, som begyndte at anvende BSim til beregning af indeklimasimulering i ejendomme.

BSim (Building Simulation) er et integreret EDB-værktøj, der benyttes til projektering af bygninger og installationer. Programmet er udarbejdet af Teknologisk Institut.

Der er flere fordele ved indeklimasimulering:

  • Det tjekker indeklimakrav iht. bygningsreglementet
  • Det optimerer indeklimaet tidligt i projektfasen
  • Du undgår unødvendigt dyre foranstaltninger for forbedring af indeklimaet

Ved hjælp af BSim kan der udføres en beregning af overtemperatur i bygningen og dagslyskrav kan tjekkes. Da såvel overtemperatur som dagslys afhænger af størrelse og type på vinduer, deres orientering, skyggeforhold og andre faktorer, kan bygningen optimeres tidligt i projekteringsfasen.

Kontakt os for at høre mere om indeklima-beregning

Du er meget velkommen til at få mere information om indeklimasimulering i bygninger med BSim-programmet. Vi giver meget gerne råd og vejledning om dette program, ligesom vi gerne udarbejder et uforpligtende tilbud på en indeklima-beregning.

Du kan ringe til IGV i Lem på telefon 97 34 30 30 eller til IGM i Skive på telefon 97 51 02 88 for at aftale nærmere. Du er også velkommen til at skrive til os på e-mail info@ingeniorgruppen.dk, så hører du fra os.

Ingeniørgruppen Vestjylland ApS

Bredgade 68

6940 Lem St.​

​​

CVR: 27255531​

Telefon: 97 34 30 30

E-mail: info@ingeniorgruppen.dk

Ingeniørgruppen Midtjylland ApS

Ågade 16, 2. sal

7800 Skive​

CVR: 28119291

​Telefon: 9​7 53 56 33

E-mail: info@ingeniorgruppen.dk