Bred ekspertise​ check

Stor erfaring​ check

Professionel rådgivning​ check

Byggeprojekt, anlægsprojekter og energiprojekter

IGV kan deltage som tekniske rådgivere på alle niveauer i et byggeprojekt, såvel som vi kan indtræde i specifikke kritiske faser i projektforløbet eller ved byggeriet - alt efter ønske fra bygherre, arkitekt eller entreprenør.

IGV har hovedkontor i industribyen Lem. Herudover er der et filialkontor i Skive ”IGM”, og på Djursland. Fra vores kontorer dækker vi traditionelt et bredt geografisk område omfattende hele den centrale del af Jylland herunder især Skive, Herning, Viborg og Holstebro området. Men med de digitale arbejdsredskaber vi anvender i dag, er der ingen geografiske grænser, og vores ingeniører udfører gerne opgaver over hele Danmark.

Et byggeprojekt udvikler sig typisk således:

  • Idefase omfattende ide, udvikling og indledende planlægning.
  • Tekniske og økonomiske forundersøgelser.
  • Skitseprojekt der godkendes af bygherre.
  • Økonomi og finansiering.
  • Udarbejdelse af projekt til udbud og licitation.
  • Byggeledelse og tilsyn ved udførelse.
  • Drift og vedligehold i den efterfølgende anvendelse.

Som rådgivere sikrer vi overblik over et byggeprojekt fra start til slut, og mange problemer kan undgås ved at have et gennemtænkt og godkendt skitseprojekt, et velbearbejdet projekt og en stram byggestyring. Det betyder færre uforudsete udgifter og et forløb, hvor bygherren undgår tilbagevendende ændringsbeslutninger i løbet af et byggeprojekt.

Der vil aldrig herske tvivl om vores loyalitet over for vores kunder og de opgaver, som vi er sat til at gennemføre. Vi er parate til at argumentere for de rette løsninger, men respekterer altid kundens ret til eget valg i sit byggeprojekt. Vores samarbejdsform er baseret på en åben dialog, hvor vi aldrig glemmer de fælles mål.

Ingeniørgruppen Vestjylland er medlem af F.R.I. (Foreningen for Rådgivende Ingeniører) og er således også ansvarsforsikret gennem F.R.I`s kollektive forsikringsordning med det heraf følgende krav fra F.R.I til et højt kvalitetsniveau for udførte arbejder.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et tilbud på dit byggeprojekt, eller blot høre mere om vores ydelser og priser.

Kontakt gerne IGV på telefon 97 34 30 30 eller IGM i Skive på telefon 97 51 02 88. Du er også velkommen til at skrive en mail til info@ingeniorgruppen.dk.

Ingeniørgruppen Vestjylland ApS

Bredgade 68

6940 Lem St.​

​​

CVR: 27255531​

Telefon: 97 34 30 30

E-mail: info@ingeniorgruppen.dk

Ingeniørgruppen Midtjylland ApS

Ågade 16, 2. sal

7800 Skive​

CVR: 28119291

​Telefon: 9​7 53 56 33

E-mail: info@ingeniorgruppen.dk