Bred ekspertise​ check

Stor erfaring​ check

Professionel rådgivning​ check

Byggeledelse, fagtilsyn og økonomistyring

IGV påtager sig byggeledelse ved alle former for byggeri. Det kan være byggeledelse af det samlede byggeri, fagtilsyn eller fasetilsyn. Fasetilsyn omfatter tilsyn på udvalgte tidspunkter i byggeriets forskellige faser.

IGV har i det hele taget en bred viden og en lang erfaring med at sikre kvalitet, kontinuitet og økonomi i forbindelse med byggeledelse og andre former for projektstyring.

IGV har hovedkontor i industribyen Lem. Herudover er der et filialkontor i Skive ”IGM”, og på Djursland. Fra vores kontorer dækker vi traditionelt et bredt geografisk område omfattende hele den centrale del af Jylland herunder især Skive, Herning, Viborg og Holstebro området. 

Men med de digitale arbejdsredskaber vi anvender i dag, er der ingen geografiske grænser, og vores ingeniører udfører gerne opgaver over hele Danmark.

Vi tilbyder teknisk rådgivning, laver projekteringen og varetager byggeledelse for private, erhverv og offentlige myndigheder, men det er især for kunder inden for bygge- og anlægsbranchen. Det kan være ledelse af det samlede projekt, eller det kan være fagtilsyn. 

Vi har i det hele taget en bred viden og en lang erfaring med at sikre kvaliteten og effektiviteten af alle former for projektudførelse.

Vi kan tilbyde alt fra projektrådgivning til byggeledelse herunder:

  • Udvikling og planlægning
  • Tekniske og økonomiske forundersøgelser
  • Udarbejdelse af byggeprojekt til både udbud og udførelse
  • Byggeledelse og tilsyn under udførelsen
  • Drift og vedligeholdelse af den færdige ejendom

Vi kan sikre overblik over hele byggeprojektet fra ide til vedligeholdelse af ejendommen. Du kan undgå mange problemer og færre uforudsete udgifter under byggeriet ved at have et gennemtænkt projektforslag og en stram byggestyring.

Kontakt os for at høre mere om byggeledelse

Du er altid velkommen til at kontakte os for få svar på dine spørgsmål omkring byggeledelse. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig i forbindelse med dit projekt.

Kontakt gerne IGV på telefon 97 34 30 30 eller IGM i Skive på telefon 97 51 02 88. Du er også velkommen til at skrive en mail til info@ingeniorgruppen.dk.

Ingeniørgruppen Vestjylland ApS

Bredgade 68

6940 Lem St.​

​​

CVR: 27255531​

Telefon: 97 34 30 30

E-mail: info@ingeniorgruppen.dk

Ingeniørgruppen Midtjylland ApS

Ågade 16, 2. sal

7800 Skive​

CVR: 28119291

​Telefon: 97 51 02 88

E-mail: info@ingeniorgruppen.dk