Bred ekspertise​ check

Stor erfaring​ check

Professionel rådgivning​ check

Byggeledelse, fagtilsyn og økonomistyring

Skal du have foretaget et tilsyn af byggeri? IGV påtager sig byggeledelse ved alle former for byggeri. Det kan være byggeledelse af det samlede byggeri, fagtilsyn eller fasetilsyn. Fasetilsyn omfatter tilsyn på udvalgte tidspunkter i byggeriets forskellige faser.

IGV har en bred viden og en lang erfaring med at sikre kvalitet, kontinuitet og økonomi i forbindelse med byggeledelse og andre former for projektstyring. Kontakt os derfor gerne, hvis du vil have lavet et tilsyn af byggeri – vi står klar til at hjælpe.

Med vores to kontorer i Lem og Skive, dækker vi et bredt geografisk område. Om byggeriet ligger i Herning, Viborg, Holstebro eller et helt fjerde sted, så har vi mulighed for at varetage byggeledelse eller tilsyn i hele Danmark.

Vi tilbyder teknisk rådgivning og tilsyn af byggeri

Hos IGV tilbyder vi teknisk rådgivning, laver projektering og varetager byggeledelse for private, erhverv og offentlige myndigheder, men især for kunder indenfor bygge- og anlægsbranchen. Det kan være ledelse af det samlede projekt, eller det kan være fagtilsyn.

Vi har som sagt en bred viden og lang erfaring med at sikre kvaliteten og effektiviteten af alle former for projektudførelse, og vi kan derfor tilbyde alt fra projektrådgivning til byggeledelse.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Udvikling og planlægning
  • Tekniske og økonomiske forundersøgelser
  • Udarbejdelse af byggeprojekt til både udbud og udførelse
  • Byggeledelse og tilsyn af byggeri under udførelsen
  • Drift og vedligeholdelse af den færdige ejendom

Vi kan sikre overblik over hele byggeprojektet fra idé til vedligeholdelse af ejendommen. Du kan undgå mange problemer og sikre dig færre uforudsete udgifter under byggeriet ved at have et gennemtænkt projektforslag og en stram byggestyring.

Ring for info om byggeledelse eller aftal et tilsyn af byggeri

Er du interesseret i et tilsyn af byggeri, eller vil du vide mere om byggeledelse? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig i forbindelse med dit projekt.

Kontakt IGV på telefon 97 34 30 30 eller IGM i Skive på telefon 97 51 02 88. Du er også velkommen til at skrive en e-mail til info@ingeniorgruppen.dk, så vender vi tilbage til dig.

Ingeniørgruppen Vestjylland ApS

Bredgade 68

6940 Lem St.​

​​

CVR: 27255531​

Telefon: 97 34 30 30

E-mail: info@ingeniorgruppen.dk

Ingeniørgruppen Midtjylland ApS

Ågade 16, 2. sal

7800 Skive​

CVR: 28119291

​Telefon: 9​7 53 56 33

E-mail: info@ingeniorgruppen.dk