Statiske beregninger

Statiske beregninger er blandt IGVs hovedkompetencer. IGV kan levere statiske beregninger til en af markedets bedste kombinationer af pris og kvalitet.


Vi har stor viden erfaring i at udarbejde det nødvendige materiale til godkendelse hos myndigheder, samt efterfølgende projektering til udførelse på byggepladsen.

Kommunerne forlanger i stigende grad statisk dokumentation - også på mindre projekter. Hos IGV går vi ikke på kompromis med sikkerheden - men vi stoler på normerne samt egne beregninger og kvalitetssikring - derfor går vi ikke både med livrem og seler. Således kan vi optimere projektet til maksimal udførelsesvenlighed.

Projektering af konstruktioner. IGVs primære arbejdsområde er projektering af husbygningskonstruktioner, hvor firmaet har bred erfaring fra mange forskellige projekter omfattende både boliger og erhverv - fra carporte over etagebyggerier til erhvervsbyggeri og renseanlæg. IGV kan levere det fulde konstruktionsprojekt til stort set alle typer byggerier i en god og udførelsesorienteret kvalitet.
 
Ingeniørgruppen Vestjylland ApS • Bredgade 68 • 6940 Lem St. • Tel.: +45 97 34 30 30 • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.